top of page

De Autel MaxiSys ADAS kalibratie tool

Prijs op aanvraag

Moderne auto's zijn vaak uitgerust met ADAS welke in bepaalde verkeerssituaties ingrijpen. Deze systemen maken gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound om gevaarlijke situaties te herkennen. Zodra een gevaarlijke situatie wordt waargenomen wordt de bestuurder gewaarschuwd of het betreffende ADAS systeem grijpt actief in.

De ADAS kalibratietool kalibreert camera's-, radars- en nazichtsystemen voor botsingen, glasvervanging voor gespecialiseerde garages. 

Technische specificaties

MaxiSys ADAS functies

Adaptieve cruisecontrol (ACC)

Adaptieve cruisecontrol (ACC)

Regelsysteem om de voertuigsnelheid automatisch aan te passen om een ​​veilige afstand tot voorliggers te behouden. De besturing is gebaseerd op sensorinformatie van boordsensoren.

Lane Departure Warning (LDW)

Lane Departure Warning (LDW)

Waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig de rijbaan begint te verlaten. Ontworpen om botsingen te minimaliseren: fouten van de bestuurder, afleiding en slaperigheid.

Night Vision (NV)

Night Vision (NV)

Gebruikt een thermografische camera om de waarneming van een bestuurder en het zicht op afstand in het donker of bij slecht weer buiten het bereik van de koplampen van het voertuig te vergroten.

Around View Monitoring (AVM)

Around View Monitoring (AVM)

Biedt een virtuele 360-graden-scène van de auto in vogelvlucht. Het helpt bestuurders gemakkelijker te parkeren door een beter beeld te krijgen van de omgeving rond de auto.

Head-Up Display (HUD)

Head-Up Display (HUD)

Snelheidsmeter of navigatiedetails op de voorruit geprojecteerd als transparant display, zodat de bestuurder tijdens het rijden niet van de weg hoeft te kijken.

Blind Spot Detection (BSD)

Blind Spot Detection (BSD)

Op een voertuig gebaseerde sensorfunctie die andere voertuigen aan de bestuurderszijde en de achterzijde van het voertuig detecteert en vervolgens een nabijheidswaarschuwing geeft.

Rear Collision Warning (RCW)

Rear Collision Warning (RCW)

Remmen bij stilstand om kop-staartbotsingen te voorkomen. Waarschuwing wanneer de motor is gestart en niet kan worden uitgeschakeld. Waarschuw de bestuurder voor nadering van het voertuig van achteren door een signaalflits.

Meer mogelijkheden bekijken?

Meer mogelijkheden bekijken?

Klik hier en bekijk alle mogelijkheden en toepassingen van de ADAS kalibratietool. Onder deze link vindt u een brochure terug (Engelstalige versie)

Meer uitleg nodig? Contacteer ons!

Wisselstukken, bijstand en kennis vormen onze basis. 

Contacteer ons telefonisch, per email of via onze social media kanalen.

bottom of page